Nagyon sokat küzdök 50 fölött azért, hogy hozzam a formám, és elégedett legyek a hétköznapi kinézetemmel. De kezdek erre már egészségfókuszú dologként tekinteni, mert egy bizonyos kor fölött már nem segít a sok edzés egyes dolgokon. Ettől még az egészségem miatt megtartom ezt az életmódot, de a https://plasztika.info.hu oldalon utánaolvastam, hogy mit tehetek ezen felül még.

Ez a link a Kelemed Plasztika oldalára vezet, ami Dr. Kelemen Ottó után kapta a nevét és az egyik legjobb a plasztikai sebészet területén. A testplasztika mellett találni számos lehetőséget náluk az arc-, mell- és intimplasztika fogalomkörén belül is. Kinek mi a fontos. De a visszajelzések róluk nagyon jók, ezért mindenkinek azt javaslom, náluk nézzen szét, ha komolyabb eredményt vár valamilyen téren, mint ami a kitartó edzéssel elérhető.

Én úgy értesültem a https://plasztika.info.hu oldal létezéséről, hogy az egyik barátom náluk végeztetett tetoválás-eltávolítást. És abban is nagyon jónak bizonyultak, ezután olvastam utána, mi mindenben jeleskednek még. Erősségük az ún. “páciens biztonság”, ami azt takarja, hogy nem csak a műtéti területen elvárt szakmai profizmus jellemzi a munkájukat, hanem az a gondosság is, ami a műtétek megtervezését, a várt eredmény pontos meghatározását, és a (közismert szóval) utógondozást is jelenti. Lehet menni hozzájuk utólagos konzultációra, a doktor úr ebben is nagyon figyelmes. Holisztikus szemlélet – ezt is említhettem volna, noha kevésbé világos mindenkinek, hogy ez mit jelent. A test, a lélek és a szellem működésének együttes hatásairól van szó, de javaslom, mindenki olvasson maga utána, mitől is olyan jó a Kelemed Plasztika, a https://plasztika.info.hu oldalon!