Kiskorom óta nagyon szeretek sportolni. Mindig imádtam fogócskázni, hamar megtanultam biciklizni, aztán apukám megtanított úszni is. Az igazi nagy szerelem végül a röplabda lett. Állandóan versenyekre jártunk, engem is vittek mindig a sportnapokra, és szép eredményeket értünk el.

Sajnos egy idő után eljött az idő, amikor már suli mellett erre nem volt időm, és elkövettem anno azt a hibát, hogy rögtön le is álltam vele és nem csináltam tovább. Ma már tudom, hogy ezt nem így kellet volna csinálni.

Aztán ahogy felnőttem és már a magam életét élem, én szabályozom, hogy mit és hogyan csinálok és nem kell már iskolába járnom, sikerült felvennem a régi fonalat. Csak annyi változott, hogy inkább otthon vagy éppen edzőteremben edzettem. Kipróbáltam a jógát is és a meditációt mellé. Egy nagyon jó egyensúlyt sikerült találnom a munka, magánélet és a sport között.

A párom nagyon szeret biciklizni, gyakran járunk el ketten biciklizni. De néha arra is rá tudom venni, hogy otthon kicsit tornázzon velem közösen. Nemrég végül eldöntöttük, hogy összeköltözünk. Ehhez pedig vennünk kellett néhány új bútort, mert nem volt elég az a szekrény mindkettőnk ruhájának.

Neki van autója, így könnyedén tudtuk szállítani a bútorokat, bár a ruhásszekrény nagyon határeset volt. Azonban kissé megviselt lett a hátsó üléseken a bőr, kirepedezett és elvesztette a fényét, megkopott a színe. Szerettem volna, ha minél hamarabb találunk erre megoldást, mert ha mi ketten még nem is hátul ülünk az autóban, attól még a csúnyán kirepedezett bőr hátul még ott van. És ha beül valaki, akkor tuti észreveszi. Nem szép látvány, szeretem, ha az autó is tiszta, jó állapotú, jól működik és nincs baja.

A neten találtam rá az olajwebshop.hu oldalára, ahol kifejezetten a mi problémánkra is találtunk megoldást. Ez egy autó bőrápoló, ami autókhoz, bicajokhoz, de még bútorokhoz is használható. Ami szintén jól jött, ha már új bútorokat is vettünk. Felfrissíti a bőrnek az illatát és a színét is, sőt, vízlepergető hatása van és véd attól, hogy újra megtörténjen ez a kirepedezés.

Úgyhogy gyorsan meg is rendeltünk, átvettük az egyik boltban és ki is próbáltuk, természetesen úgy, hogy már nem kellett több bútort bepakolni a kocsiba. És láss csodát, tényleg működött. Azóta használjuk ezt a bőrápolót a bútorokra is.

Ezért szeretem én annyira, hogy ilyen természetes dologgá vált az életünkben az internet és a használata. Bármire bármikor rá tudok keresni, szinte egy alkalom sincs, hogy ne találnék választ a kérdéseimre, megoldást a problémáimra, tanácsot a különböző helyzetekben. Így találtam meg egyébként ezt az edzőtermet is, ahova most járok. Sőt, az előző biciklijét a párom szintén az internetre feltett hirdetés segítségével tudta eladni. Szóval sok mindenre jó, most ismét segítséget nyújtott nekünk.