A minőség az első. Ezt vallom az élet minden területén. Kár lenne alább adni pont a konyhai eszközök terén, amiket rendszeresen használok. Ezek mind olyan termékek, amiknek strapabírónak kell lenni, hiszen nap, mint nap komoly igénybevételnek vannak kitéve. Amikor sporteszközt veszek akkor sem választok olyat, aminek silány a minősége, mert lehet, hogy olcsóbb, de ha egységnyi idő alatt kétszer kell megvenni, akkor máris jobban jártam a picit drágább, de tartósabb termékkel. Szerintem ez az elv nem csak a sportgépek és edző felszerelések esetén igaz, hanem minden más esetben is – ahogy az éttermi evőeszközök kapcsán is. Ezek után már biztosan érdekel benneteket, hogy honnan szoktam megrendelni az ilyen termékeket. A válaszom: hunniakristaly.hu.

Ha szeretnétek, hogy amivel egyszer berendezitek a konyhát az ne csak 3-4 évre szóljon, hanem annál sokkal többre, akkor érdemes lehet olyan minőségű termékeket használni, amiket eleve sokkal nagyobb igénybevételre terveznek. A HORECA minőségű termékek pont ilyenek, hiszen a hotelekben, éttermekben és kávézókban használt eszközök biztos, hogy jobban bírják a kiképzést, mint az egyszerű üzletekben vásárolt eszközök.

A hunniakristaly.hu-n az éttermi evőeszközök mellett van még minden más is, ami éttermi. Teljes étkészleteket lehet rendelni nagyon különleges dizájnnal, ahogyan a főzéshez szükséges eszözöket is be lehet innen szerezni. Én például vettem serpenyőket és fazekakat, mert ha már az éttermi evőeszközök innen jöttek, akkor már teljes készletben gondolkodtam a konyha felszerelését illetően.

Az evőeszközöket követték még a kosaramban a poharak és kések, mert a hunniakristaly.hu-n olyan poharak vannak, mint sehol máshol. Mármint de, de ennyi félét én még csak étteremben láttam, másutt nem. Szóval fogtam és rendeltem is mindenből 6 darabot. Lesz itt az éttermi evőeszközök mellett sörös korsó, boros poharak, csőpoharak és persze a pálinkás stampók sem maradhatnak el.

Az evőeszközökből pedig nem flancoltam, kiválasztottam azt, amelyik szerintem a legegyszerűbb, leginkább letisztult kivitel és abból rendeltem meg a teljes csomagot. Lesz benne kiskanál, nagykanál, villa és kés. Legalábbis így terveztem. Aztán megláttam, hogy van olyan készlet, amiben van még desszertes villa és mokkás kanál is, és akkor inkább amellett döntöttem – ha már lúd, legyen kövér alapon.

A hunniakristaly.hu oldalán egyébként érdekes történeteket is lehet olvasni az éttermi evőeszközök alá görgetve. Itt ugyanis leírják annak a folyamatát, hogy hogyan jutott el az emberiség a késsel evéstől a teljes étkészlet használatig. Érdemes elolvasni, jópofa történet! Aztán persze rendelni se felejtsetek el!