Ti belegondoltatok már abba, hogy milyen sokat változott a világ. Néhány évtizeddel ezelőtt még a vezetékes telefon luxusnak számított, nem volt minden háztartásban, mostanra pedig már a vezetékes telefonok eltűnnek, a mobiltelefonok pedig már mindenki zsebében ott vannak.

Ami szuper számunkra, hogy a technológia fejlődésével a mobiltelefonokat már sportolás közben is érdemes használni. Önmagukban leginkább lépésszámlálóként tudnak funkcionálni, viszont egy szuper fitnesz óra segítségével sok extra lehetőségre szert lehet tenni. Ha te is gondolkodsz abban, hogy fitnesz órát vásárolj, akkor mindenképp nézd meg a fitnesz óra webshop hatalmas kínálatát, ahol több száz aktivitásmérő közül tudsz választani. A széleskörű kínálatnak köszönhetően biztos, hogy te is meg fogod találni a neked való fitnesz órát. Ráadásul a vásárlás gyors, a kiszállítás is mindig rendben van, így tényleg bátran merem ajánlani őket.

A legfontosabb kérdés, ami felmerülhet benned az, hogy milyen aktivitásmérőre van szükséged. Erre és még sok egyéb kérdésre is választ kaphatsz az oldalon, ugyanis a terméklista alján található egy igen alapos leírás az aktivitásmérőkről, amiből megtudhatod azt, hogy hogyan működnek a különböző aktivitásmérők, milyen módon lehet azokat összekapcsolni a telefonoddal. Azt is kifejtik, hogy milyen típusai vannak, valamint, amit mindenképp figyelembe kell venned a fitnesz óra vásárlása előtt, az az, hogy milyen funkciókat szeretnél használni, hiszen ma már számos különböző funkcióval el vannak látva ezek a sportórák. Például ha úszáshoz szeretnéd használni, vagy akár tusolás közben is rajtad maradna az óra, akkor mindenképp érdemes vízálló fitneszórát választani. Az egyik nagy előnye ennek a fitnesz óra webshopban, hogy rengeteg hasznos információval ellát az adott kategória kapcsán, ebben az esetben ugye a fitnesz órákról, a másik pedig, hogy az egyes termékeknél is alapos leírást lehet találni, így nem fog kérdés benned maradni, amikor átböngészed a lehetőségeket.

Tudtad, hogy a legtöbb fitnesz óra már érintő-képernyővel készül? Ebből is nagyon sok fajtát találhatsz a fitnesz óra webshopban. A kínálatukban találni fogsz unisex, női és férfi fitnesz órát is. Azt gondolom, hogy a különböző színeknek és kialakításoknak köszönhetően mindenki megtalálja a számításait, legalábbis eddig bárkinek ajánlottam, nem volt panasz a kínálatra. Azért még is csak több száz termékről van szó! Ki ne találná meg ennyi fitnesz óra között azt, amire vágyik?

A milyen fitnesz órát válassz kérdésre nem lehet egyszerű választ adni, és nem is szeretnélek egy konkrét órára rábeszélni. Sok függ attól, hogy milyen eszközöd van, hiszen nagyon fontos, hogy kompatibilis legyen a telefonod operációs rendszerével a választott fitneszóra. A bestmarkt webshopban lehetőséged van arra, hogy kiválaszd az operációs rendszert, amivel a telefonod rendelkezik, így nem fordulhat elő az, hogy véletlenül teljesen másik operációs rendszerrel ellátott fitneszórát vásárolsz, mint amilyen operációs rendszerrel rendelkezik a telefonod. Mindenképp azt javaslom, hogy ez legyen az első, amit beállítasz a szűrési feltételeknél, hiszen hogyha nem kompatibilis a rendszerrel, akkor nem fogod tudni használni a fitneszórát. Ezután még tovább finomíthatod a keresésedet aszerint, hogy vízálló legyen, esetleg szeretnél GPS-t vagy beépített iránytűt, illetve sok egyéb funkció közül tudsz még választani. Például, hogy van-e edzéselemzés benne, statisztika, ébresztő. Tudod-e használni futáshoz, van-e hangrögzítője, kalóriaszámlálója, és így tovább. de nem sorolom fel mindet, az igen unalmas bejegyzés lenne. Ezt mindenkinek saját magának kell felfedeznie, és kiagyalnia, hogy mik a legfontosabb funkciók számára.

Fontos számodra a megjelenés, a design? Szín szerint is szűrhetsz így egyből kiválaszthatod azt a színt, vagy színpárost, ami számodra szimpatikus. Ezen a fitnesz óra webshop oldalon a legnépszerűbb termékek között a Xiaomi, a garmin, a huawei, a Samsung, a Media-Tech, a Honor márkák szerepelnek az első helyeken. A legolcsóbb aktivitásmérő 5000 forinton elérhető. Ezek általában karkötők, de hasonló árban fitnesz óra is található. A legdrágább sportórák akár több százezer forintba is kerülhetnek. Természetesen ezekbe már olyan extra funkciók szerepelnek, amiket az olcsóbb verziók nem tartalmaznak.

Mindenképpen azt tanácsolom, hogy gondold át alaposan, hogy milyen funkciókra van szükséged, milyen sport tevékenység közben szeretnéd használni a fitnesz órát, és válaszd ki a számodra, a tevékenységeidhez legjobban illő lehetőséget.