Számomra nagyon fontos a sport. Irodai munkát végzek, szóval meg is őrülnék, ha nem tudnám valahol levezetni a fölös energiát, na meg amúgy egészséges is. Hetente háromszor járok a konditerembe edzeni, a többi napon pedig futok. A kondi kicsit unalmas lenne egyedül, úgyhogy Regi barátnőmmel együtt szoktam menni, akivel ilyenkor jókat dumálunk. Szeretünk egymásnak különféle helyeket, boltokat, éttermeket ajánlani, amit aztán a családunkkal kipróbálunk.

Tegnapelőtt is éppen a kondiban emeltük a súlyokat, amikor Regi elővette a vadonatúj pénztárcáját, hogy eldicsekedjen vele. Csodálatos darab volt, azonnal megirigyeltem. Egészen addig nem is gondoltam arra, hogy nekem új pénztárca kellene, de ekkor rögtön belém hasított a felismerés: muszáj vennem egyet. Először nem is akarta elárulni a titkát, hogy honnan szerezte. Nagy titokzatosan csak annyit mondott, hogy egy olyan helyről vásárolta, ahol a legjobb női pénztárcák várják jövőbeli elégedett gazdájukat. Ezt nem hagyhattam annyiban: addig faggattam, mígnem nehézkesen beismerte, hogy egy Anna táska nevű webáruházban kapható.

Amint hazaértem, első dolgom volt felkeresni ezt a weboldalt. Hamar megértettem, Regi miért akarta titkolni előlem, ugyanis ha mindenki ismerné, csakis innen akarnának utána vásárolni, ő pedig meg akarta őrizni ezt a saját kis titkaként. Azonban most már én is beavatott lettem, és elmerülhettem a női pénztárcák világában.

Amikor Regiét megláttam, azt hittem, az a legmenőbb tárca a világon. Ugyanakkor tévedtem: az Anna táska webáruházban annyi csodálatos, márkás termék várt rám, hogy a bőség zavarába kerültem, és még kedvencet se tudtam választani. Ráadásul attól tartottam, hogy valami méregdrága hely lesz ez a titkos bolt, de aztán megnyugodtam, mert nem ez a helyzet. Annak ellenére, hogy remek minőségű, csúcskategóriás női pénztárcák vannak a kínálatban, minden darab teljesen megfizethető és reális árban van. Alacsony áron kapsz magas minőséget – nem is csodálom, hogy ennyire féltette Regi a titkát, mert legszívesebben megvennék mindent ebben a boltban. Persze ilyen sok pénztárcára nincs szükségem, de tényleg nagyon tetszett az összes, amit láttam.

Ráadásul nagyrészt olyan márkák vannak a kínálatban, amiket én is jól ismerek, viszont nem gyakran látok más boltokban – főleg nem ekkora választékban.

Lassan el kellett döntenem, hogy melyiket szeretném a női pénztárcák közül. Rögtön ki is választottam hármat, amik rendkívül különböztek egymástól. Ezek közül nem tudtam egyet kiemelni, úgyhogy inkább a kosárba tettem mindhármat. Láttam, hogy vannak férfi tárcák is, szóval úgy voltam vele, hogy akkor már a barátomat is meglepem egy praktikus és egyszerű darabbal. Bízom benne, hogy a munkatársai megdicsérik majd, ha meglátják, hogy milyen stílusos.

Megvettem a négy pénztárcát, és két napra rá, ma reggel, már csöngetett is a futár. Gondolhatjátok, milyen izgatott voltam! Máris imádom mindet. Este pont megyek a kondiba Regivel, és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni. Na még akkor, ha meglátja, hogy három különböző napon más-más női pénztárcákkal jelenek meg…

A barátom is nagyon örült a meglepi tárcának, ma reggel már a munkába is azzal ment.

Mindenkinek jó szívvel tudom tehát ajánlani az Anna táska webáruházat. Megéri szétnézni, mert sosem tudhatod, mikor jössz rá arra, hogy új pénztárcára van szükséged.