Nagyon fontos a testmozgás! Mindenkinek egyfeszt mondogatom: mindegy, hogy mit, csak valamit sportolni – ez elengedhetetlen fontosságú! De bárki, aki komolyan veszi az életmódja megreformálását, állítom, hogy a stressz, alvászavar és hasonlók problémájával is kell kezdjen valamit, a teljes siker érdekében. Ezek ugyanis népbetegségek, és azok okozói.

Sokan nem is tudják, hogy alvászavaruk van. Sokan azt hiszik, az életmódjuk teljesen helyénvaló, és bár érzik, hogy nem minden oké, úgy vannak vele: “túl nehéz volna érdemben változtatni”. Na meg, hogy “más is pont így él”… Korunkban ez szerintük természetes. Nem mondom, hogy nem értem a problémájukat, teljesen átszabnunk a napjainkat, hogy tudjunk kiadósan pihenni is, no pláne az életünket, hogy ne stresszeljünk annyit, de emellett mozogjunk is, igen nehéz feladat. Irigylem, aki olyan kiegyensúlyozott eleve, hogy nincs semmilyen reformra rászorulva.

Viszont apró lépéseket mindenkinek lehet tenni. Átállni, mondjuk egészségesebb alapanyagokból való főzésre, célirányosabban szedni étrend-kiegészítőket és figyelni a vitamin bevitelre… Nekem minderre a legjobb ötletem ők: www.biocity.hu. Stressz, alvászavar – erre külön szekció van egyébként. Ezzel a shoppal ez tényleg megvalósítható. Még vegánoknak is ajánlott, illetve rengeteg fajta, speciális étrendet követőknek, mert van minden náluk. Az említett menüpontban például akad termék, ami nyugodalmasabban aludni segít, és van, ami a szervezet öngyógyító tevékenységét teszi hatékonnyá. Persze, ez egy óriási webshop tényleg, láthatjátok, ha az iménti linkre kattintva átböngészitek kicsit, hogy ez csak egy kis szelete. Ahogy írtam, nem árt megtalálni a módját, hogy otthonra egészséges alapanyagokból tárazzunk be, és ezzel kiiktathatjuk a lehető legtöbb mérget az étrendünkből. Erre is ezt a shopot ajánlanám jó szívvel.

Stressz, alvászavar

Járványidőszakban talán nem is baj, hogy nem személyesen vásárolunk valahol, ha már egyszer egyébként is az egészség megőrzése a fő szempont. Ők átvételi pontokra is kiszállítanak bármit, de még jobb, hogy házhoz is. Mint minden korszerű webshopban, a fizetés módjai is széleskörűek, akár a szállításéi, ha a kézbesítés időpontjában mégsem lennénk otthon, vagy ahová rendeljük, akkor a futár, tapasztalatom szerint is, a következő napokon újra megpróbálja a kézbesítést. Szóval nekem nincs rájuk panaszom ilyen téren sem. A kínálatról viszont mindenkit a személyes meggyőződésre buzdítok továbbra is. Az ugyanis egészen kimerítően széles, de erről bizonyosságot lehet szerezni a fenti website-on. Nem csak a Stressz, alvászavar almenüt illetően, amit linkeltem.

Én rendszeresen olvasom a blogjukat is, mert rengeteg hasznos tippel, bevált módszer ismertetésével segítenek toppon maradni ebben a szomorúan hideg, hamar sötétedős időszakban is, ami jelenleg tart. Itt aztán tényleg eltérő témákban, de mindenre kiterjedően tájékozódhatunk, a baba-mama tippektől, az említett alvászavaron és stressz leküzdésén át, a speciális receptekig, vagy bármiig. A feleségemnek már ez a blog-szekció a kezdőlapja egy ideje, pedig lehetne a “Reform élelmiszer” almenü is. Ő elsősorban édesítőszereket, fűszereket, és a kedvenc kölesét szerzi be onnan. És ő az kettőnk közül, aki figyeli az akcióikat is, hétről hétre.

Egészséges dolgokat otthonra, példátlan választékból tehát, a járványidőszak veszélyeit kizárva: biocity.hu !