Az a típusú ember vagyok, aki sporttal szereti levezetni a feszültséget. A mozgás feltölt energiával és másik nagy előnye, hogy nem igazán kell diétázni és simán belefér néha egy-egy szelet süti, vagy csoki. Heti 2-3 alkalommal szoktam mozogni, általában futok, vagy női alakformáló tornára járok. Ez azt is jelenti, hogy rendszeresen cserélem az edzőcipőimet, mert legyenek bármilyen jó minőségűek is, a fokozott igénybevételtől bizony elhasználódnak.

Legújabb szerzeményemet egyik ismerősöm lábán pillantottam meg, amikor tornára készülve csevegtünk az öltözőben. Egy nagyon szép Skechers edzőt húzott, ami éppen megfelelt az én ízlésemnek is. Az jutott eszembe, hogy milyen jól passzolna az új sport leggingsemhez, amit az előző héten vettem. Kényelmesnek látszott, és tetszett a színe és a formája is. Persze rögtön azt kérdeztem, hogy honnan van mert én is valami hasonlót szeretnék, vagy inkább ugyanolyat.

Elmesélte, hogy az interneten akadt rá a cipőre, méghozzá egy cipomarket.hu nevű, igen tetszetős webáruházban.Nagyon örült neki, mert éppen 60-70%-os kiárusítás volt és szuper áron jutott hozzá a lábbelihez. Én is meglepődtem ezen, mert ilyen mértékű akciókkal azért nem nagyon szoktam találkozni, főleg, ha márkás és minőségi darabokról van szó. Az edzésről hazaérve én is felkerestem a webáruházat és nagyon tetszett, amit ott láttam. Igaz, hogy most kifejezetten sportoláshoz kerestem cipőt, de bármilyen alkalomra, bármilyen öltözékhez találtam volna megfelelőt. Szép az oldal, szépek a termékekről feltöltött képek és tényleg nagyon széles a választék. A több száz pár lábbeli között egy jól áttekinthető menü segítségével igazodhatunk el. Válogathatunk női- férfi- és természetesen gyerek lábbelik között, és a népszerű márkáknak is jutott külön menüpont.

A szűrők úgy vannak beállítva, hogy színre, márkára, méretre, kulcsszóra, de még sarokmagasságra is tudunk szűkíteni, ha úgy tetszik. Voltak számomra ismeretlen márkák is a cipomarket.hu-n, de nagyon dekoratív darabokat vonultattak fel, örömmel böngészgettem a különböző stílusú és színű cipőket. Leszűkítettem a női lábbeliket a Skechers márkára és kiválasztottam a 37-es méretet. Pár kattintás múlva meg is találtam, amit kerestem, és még azon kívül legalább 4-5 szebbnél-szebb edzőcipőt is.

Nem is igazán tudtam elsőre eldönteni, hogy melyiket válasszam így pihentettem a dolgot és megnéztem a táskákat is. Itt is nagyon széles volt a választék, meglepően kedvező árakkal. Én is olyan típus vagyok, hogy szeretem, ha a táskám passzol a cipőmhöz, úgyhogy elég szép gyűjteményt halmoztam fel az évek során. Ennek ellenére még mindig azt vallom, hogy cipőből és táskából egy nőnek soha nem lehet elég. Találtam válltáskákat, kézitáskákat, borítéktáskát, és itt is a cipőkhöz hasonlóan több száz szebbnél-szebb darab volt felsorakoztatva.

Találhat magának mindenki ízlésének megfelelőt és alkalomhoz illőt is akár cipőről, akár táskáról legyen szó. Ha a cipő kerül szóba elsősorban mindenkinek a hölgyek jutnak eszébe, pedig itt aztán az erősebbik nem képviselői is biztosan találnak maguknak ár-érték arányban is kiváló lábbeliket. Vannak itt félcipők, bakancsok, szandálok, pénztárcák, de még övek is számukra. Ezen kívül még sportruházatból is tudnak választani, esztétikus és kényelmes Nike márkájú melegítőnadrágok és pólók is találhatóak itt, egy helyen és kényelmesen be tudják szerezni a futócipőt, a sporttáskát és a melegítőnadrágot vagy akár a pólót is.

Nem tudtam eldönteni, hogy a szürke vagy a fekete, rózsaszín Skechers fűzős cipőt válasszam -e, így mindkettőt betettem a kosárba. A vásárlás könnyedén ment, pár nap múlva fel is avathattam új szerzeményeimet. Biztos vagyok benne, hogy fogok még vásárolni a cipomarket.hu-n.