Kozmetikusként dolgozom, így nagyon sokat görnyedek, emiatt a vállam állandóan be van állva. Hiába járok edzőterembe, illetve járok egy csoportos zumba órára is. Nagyon szeretem ezeket, mert jól átmozgatnak, közben meg élvezhetem a zenét és a társaságot is, mindig nagyon jó a hangulat. Viszont sajnos továbbra is szokott fájni a vállam annak ellenére, hogy az állóképességem jó. Úgy döntöttem, hogy valami megoldást keresnem kell, mert ez így nem volt hosszútávon fenntartható.

Egy barátnőm mondta, hogy a váll masszázs lenne nekem a legmegfelelőbb. Minden mindegy alapon megfogadtam a tanácsát, és elkezdtem masszázsszalonok után nézelődni. Épp kezdtem elkeseredni, hogy nem fogok tudni zöld ágra vergődni, amikor rátaláltam a karmathaimasszazs.hu oldalára. Már első látásra is nagyon szimpatikus volt nekem, bár tudom, hogy nem szabad a borító alapján ítélni. Ennek ellenére mégis azt gondolom, hogy fontos, hogy egy szolgáltató igényesen hirdesse magát, hiszen az ember könnyebben rászánja akkor magát, hogy elmenjen az adott helyre. No meg szerintem amelyik cég igényesen hirdet, az a valóságban is hasonló lehet.

A weboldalon olvasható, amit én is igaznak gondolok, hogy sokan a mai napig egyfajta luxusnak gondolják azt, ha valaki elmegy masszázsra, közben ez nagyon nincs így. Mindenkire jó hatással lenne, ha néha elmenne egy – egy ilyen szalonba, mert életminőségbeli változásokat tud hozni pár ilyen alkalom. Azt is megtudtam, hogy ez a masszírozás nem csak a vállainkra van hatással, hanem az egész testünkre. Ennek köszönhetően a sejteknek nő az oxigénszintje, illetve a vér- és nyirokkeringés optimalizálódni fog, valamint az immunrendszerünk is fokozatosan erősebb lesz.

Ezt a masszázst szinte mindenkinek ajánlják, de főleg azoknak lehet hasznos, akik egész napos ülőmunkát végeznek, vagy nagyon sokat görnyednek. De a fizikai munkások és a sportolók is tudnak ezekből a kezelésekből profitálni. Sosem gondoltam volna, hogy a masszázs nem csak a testnek tesz jót, de hatással lehet az ember szellemi teljesítőképességére. Ennek az az oka, hogy a masszázs javítja a vérkeringést, aminek következtében nő a kreativitás és a koncentrálóképesség szintje, mert azok az idegek, amik eddig blokkolva voltak, ez után újra megfelelő mennyiségű oxigénhez fognak tudni jutni. Emiatt, mivel nem csak testi, hanem lelki hatásai is vannak, érdemes lehet kipróbálni azoknak is, akik alvászavarokkal, depresszióval vagy szorongással küzdenek.

De a karmathaimasszazs.hu nem csak a váll masszázs tekintetében ilyen tudatos, fontos nekik az igazi thai hangulat megteremtése is. Céljuk, hogy az ember a szalonba belépve igazán megérezze a keleti kultúrát és a saját bőrén tapasztalja annak jótékony hatásait. A thai masszőrök amellett, hogy hosszú évekig képezték magukat, egy olyan tudásra is szert tettek ez a kultúra által, ami évezredes gyökerekig nyúlik vissza.

Az már csak a hab volt a tortán, amikor a weboldal alján láttam, hogy a szalonban lehet Szép kártyával is fizetni. Itt nem gondolkodtam tovább, rögtön időpontot is foglaltam, hogy megtapasztaljam, milyen is náluk a váll masszázs. Miután ezt megtettem, kicsit körbenéztem, hátha találok még valamilyen szolgáltatást, ami esetleg tetszene és igénybe szeretném venni. Találtam is, a kókuszolajos testmasszázs így első hallásra is már szimpatikus volt. A kókuszolaj jótékony hatásairól korábban is hallottam, ezt meg is erősítették az oldalon található információk. Úgy döntöttem, hogy miután elmegyek masszázsra, utána foglalok is időpontot a kókuszolajos testmasszázsra ott helyben. Hiszen, ahogy a mondás tartja, ép testben ép lélek.

váll masszázs