A sportolást, és úgy egyáltalán a mozgást nagyon fontos dolognak tartom. Sokkal jobban telnek úgy a hetek, hogy egy-két alkalommal jól kimozgatom magam. Találtam is egy nagyszerű edzőtermet, ahol órákat is tartanak de a sima edzőtermi tevékenységhez is meg van minden, ami kell. A legutóbbi alkalommal ráadásul, kaptam egy nagyon jó tanácsot vizszerelő kérdésben.

A dolog úgy kezdődött, hogy észrevettem, hogy a szobám falán megjelent egy folt. A szoba falának túloldalán van a fürdőszobám, így gyanakodtam, hogy ott lehet valami probléma. Pont indultam edzésre ezért nem foglalkoztam a dologgal. Jóban vagyok az edzőmmel, ezért elmeséltem neki, hogy mit tapasztaltam otthon. Azt javasolta, hogy mindenképp nézze meg egy vizszerelő, mert lehet, hogy csőtörés van. A vizszereles.net weboldalt ajánlotta, mert már neki is volt szerencséje hasonló problémához és az ő munkájukkal nagyon elégedett volt.

Megfogadtam a tanácsot, és otthon megnéztem a vizszereles.net weboldalát. Nekem nagyon fontos, hogy egy weboldal, hogy néz ki és néha attól függ, hogy tovább böngészem-e az oldalt vagy keresek másikat. Szerencsére itt nem ütköztem semmi ilyesmibe. A vizszereles.net honlapja nagyon tetszett, konkrétan jól esett a szememnek. Az elrendezés, a színek, a betűtípus és minden, ami a megjelenéshez tartozik nagyon felhasználóbarát volt, rögtön elnyerte a szimpátiámat. A cég profiljához tartózó bejegyzésekbe és cikkekbe is beleolvastam és kifejezetten érdekesnek, informatívnak találtam, pedig nem igazán érdekel a téma.

Mivel mindenképpen kellett egy vizszerelő és honlap alapján rokonszenvesnek tűnt a vizszereles.net ezért nem hezitáltam sokáig. Felhívtam a weboldalon található számot.

A vizszereles.net segített elkerülni néhány komoly költséget

Már az nagyon tetszett, hogy gyorsan felvették a telefont. Elmondtam a vizszereles.net munkatársának, hogy mi a problémám és, hogy mit javasol. Azt mondták, hogy kiküldenek egy vizszerelőt, hogy megnézze mi lehet a gond, de valószínűleg csőtörésről van szó. Megbeszéltük, hogy nagyjából 1-2 órán belül kijön hozzám a vizszerelő.

Ahogy telefonon megbeszéltük, meg is érkezett a vizszerelő és azonnal munkához is látott. Látszott, hogy tapasztalt szakemberről van szó. Ami még szimpatikusabbá tette, hogy nem régi, rozsdás, ócska szerszámokat használt, hanem rendesen karbantartott, modern felszereléssel érkezett. Azt mondta, hogy szükség lesz csatornakamerázásra, hogy megtaláljuk a probléma forrását.

A vizsgálatok befejezése után a vizszerelő elmondta, hogy valóban csőtörésről volt szó viszont szerencsére idejében felfedeztem, így csak minimális mértékben rongálódott a falam, amit könnyedén helyre lehet hozni. Nagyon elégedett voltam a munkájával, és örültem, hogy viszonylag könnyedén megoldódott a probléma. A vizszereles.net ráadásul nagyon korrekt módon kezeli a számla kiállítást, mert figyelnek rá, hogy úgy állítsák ki, hogy a biztosító elfogadja. Mivel volt biztosításom ilyen esetekre, ezért nekem ez különösen fontos volt.

A következő edzésen megköszöntem az edzőmnek a tippet, hogy ilyen nagyszerű vizszerelőt ajánlott. Azóta is, hogyha vízszereléssel kapcsolatos problémám akadt, tudtam, hogy kihez kell fordulni.