Egy jó edzés mindig jó. És ez különösen igaz azokra a jó edzésekre, amikre egy-egy fárasztó munkanap után kerítünk sort. Tök mindegy, hogy mi történt a munkában, hogy milyen napom volt, igyekszem minden este foglalkozni egy kicsit a mozgással, az edzéssel is. Miközben jó megdolgozom az izmaimat, ki tudok adni magamból mindent, utána pedig már tényleg jöhet a jól megérdemelt pihenés.

A családi pizzériánkban nem csak az embereknek van szüksége egy-egy jó edzésnek, hanem bizony a pizzatésztáknak is. Ehhez pedig dagasztógépekre van szükség, amik jól megdolgozzák a tésztát. Nemrégiben az egyik dagasztógépünk, hosszú szolgálat után végleg elromlott, így új gépre lett szükségünk. Az interneten kezdtem dagasztógépeket keresni, keresgélés közben pedig ráakadtam a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra.

Elektronikai eszközök vendéglátóipari egységek számára, minden mennyiségben

Az oldal, amit találtam, egyébként az rdealer nevű cég weboldala. A tapolcai székhelyű cég vendéglátóipari egységek számára biztosít különböző elektronikai eszközöket, gépeket, amelyeknek kiváló minősége a nagyszerű termékek készítését, ezzel együtt pedig a visszatérő vendégeket is garantálja.

Az rdealer oldalán prémium minőségű, olasz gyártmányú gépek közül válogathatunk, használt és új eszközök vásárlására egyaránt lehetőségünk van. A termékkínálatban számos különböző terület termékei megtalálhatók, így az rdealer tud segíteni pékségeknek, cukrászdáknak, hentesüzleteknek és még sorolhatnám.

Kínálatukban találunk olyan gépeket, amelyek a csomagolásban segítenek. Válogathatunk különböző előkészítő munkák során használható eszközök közül. Találunk fagylalt- és italkészítő gépeket. Válogathatunk húsipari eszközök és hűtéshez vagy fagyasztáshoz szükséges gépek kínálatából. Illetve természetesen mosogatáshoz és sütés-főzéshez szükséges gépeket is találhatunk. A gépek mellett az oldalon olyan hasznos kiegészítőket is vásárolhatunk, mint például a különböző formájú és méretű rozsdamentes edények, amik sose hiányozhatnak egy vendéglátóipari egységből.

Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer – Ha jól megedzenéd a tésztát sütés előtt

Dagasztógép | Dealer - Gastro & Ice Dealer

A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer aloldalon értelemszerűen tészták dagasztásában segítséget nyújtó gépeket találunk. Az oldal bal szélén lehetőségünk van a találatok különböző szempontok szerinti szűrésére is. Itt kiválaszthatjuk, hogy melyik márka, melyik gyártó termékét vennénk meg szívesen. Illetve megjelölhetjük, hogy hasznát vagy új gépet keresünk (bár amikor én jártam az oldalon, akkor épp csak új dagasztógépeket lehetett vásárolni).

A gépek leírásában egyrészt megtaláljuk az árat, ami az rdealer oldalán található gépek esetében meglehetősen kedvező. Emellett találunk garanciára vonatkozó adatokat, illetve minden fontos műszaki adatot, amit figyelembe kell venni ilyen gép vásárlásakor. Továbbá találunk egy rövid szöveges leírást is, ami tartalmazza azt is, hogy milyen típusú vendéglátóipari egységek, vállalkozások (pl. éttermek, pékségek, cukrászdák stb.) számára ajánlott az adott termék. Valamint tájékoztatnak arról is, hogy milyen hatékonysággal dolgozik az adott gép.

Érdekel egy gyártó? Jól jönne egy termékajánlás? Olvasd az rdealer blogját!

Termékek vásárlása mellett az rdealer oldalán blogot is olvashatunk. Ennek elsődleges célja az, hogy bemutassa a cég által értékesített termékek gyártóit, illetve magukat a termékeket vagy termékcsoportokat. Az oldal ennek köszönhetően hasznos lehet olyanok számára is, akik egyelőre csak tervezik valamilyen vendéglátás körébe tartozó üzlet megnyitását, és tájékozódnának a dolgokról.

A gyártók és termékek bemutatása mellett az rdealer blogja hasznos tippeket és trükköket tartalmazó cikkeket is kínál. Olvashatunk például egy nagyon hasznos cikket arról, hogy hogyan, milyen szempontok mentén érdemes nekivágni mosogatógép választásának az általunk üzemeltetett hely számára.

Vendéglátóiparban használatos gépre van szükséged? Megbízható minőséget és hatékony működést szeretnél? A megoldás az rdealer weboldala lehet számodra!