Mostanában nagyon sokat tudtam edzeni. Sok szabadidőm volt, így minden lehetséges időmet a konditeremben töltöttem. Órákon át tudok ott aktívan pihenni és gondolkodni. Úgy érzem, mostanra azért sikerült is egészen sok izmot is felépítenem magamra, pont úgy, ahogy szerettem volna. Nagy szerencse, hogy ennyi időm van rá, de valami azt súgja, hogy ez meg fog változni kicsit. Szeretek edzeni, de sok pénzt is elköltök rá, így kénytelen leszek elmenni dolgozni is, igaz ezt egy picit sem bánom. Ha találnék magamnak valami klassz fizikai munkát, még az edzésről sem kellene lemondanom. Így hát ilyen gondolatokkal vezérelve felnyitottam a laptopomat.

A legjobb találat, amibe belefutottam a topiwork.hu oldal volt. Elsőre semmi meglepő: egy diákmunka oldal. Olyan cégekkel volt megtömve, amik munkára kerestek diákokat, ugyanakkor egy pillanatra sem volt problémám magával a kereséssel. Ha nem veszi észre az ember, hogy keres, akkor jó a szolgáltatás nem igaz? A főoldalon már meg is találtam pár szimpatikus ajánlatot. Ami a leginkább tetszett, az a kategóriákra lebontott rendszerezés volt. Amit szeretne csinálni az ember az itt van, munka formájában. Az alapján, amit az oldalon lehetett olvasni a topiwork.hu-t üzemeltető cégről, az ő hitvallásuk is azon alapszik, hogy először a szívesen végzett tevékenységet kell megtalálni, majd az erre épülő munkát. Ez itt tökéletesen működik is, adott rengeteg állásajánlat és egy fantasztikus keresőrendszer.

A kategóriák mellett van egy nagy keresője is az oldalnak. Ide kell beírni a fontosabb adatokat az alapján, hogy mit is szeretnénk csinálni és hogy hol. A helyszín megadása nagyon is fontos, senki nem szeret sokat utazni a munkához. Gyakorlatilag csak ezt kell letisztáznunk magunkban, majd az állások ott is fognak sorakozni előttünk. Ha nem tetszik az egyik, akkor még mindig le lehet lapozni az oldal aljára és megnézni a kapcsolódó állásokat. Hasonló állások között pedig a munkaleírások rövidítésére szolgáló információs összegzéseket lehet remekül összehasonlítgatni. Annak, aki munkát keres, és szeretne egy kicsit kényelmesebben informálódni, minden esetben hasznos lehet a topiwork.hu oldala, ahol a sok partnerre jut egy remekül összerakott, felhasználóbarát online rendszer is, miközben a TopiWork csapatára rá is bízhatjuk magunkat.