Tisztán emlékszem a napra, amikor beadtam az önéletrajzomat a konditerembe, ahol immáron majdnem két éve dolgozom. Előtte már rendszeres látogatója voltam a teremnek, és nem csak a rendezett belső tér és az elegendő mennyiségű gép fogott meg és tartott ott, hanem a kedves recepciósok és edzők is. Már a kezdetektől fogva érezhető volt, hogy itt valóban barátságos hangulat uralkodik, mint egy nagy család, olyanok a kollégák egymásnak, és a vendégeket is így kezelték. Korábban sosem tapasztaltam hasonlót, de itt szerencsére a látogatói kemény magról is hasonló kedvesség és korrektség mondható el. Sosem éreztem azt, hogy kinéznének vagy bármi, pedig korábban sajnos volt rossz tapasztalatom más helyen – a dolgozókkal és a többi vendéggel is, szóval voltak fenntartásaim.

Tehát már egy ideje én is a szakmai team része vagyok, és ez valami fantasztikus érzés! Bízom abban, hogy ez még sokáig így lesz, mert nagyon jól érzem itt magam. A mozgás szeretete mindenkin érződik és igazán összetartóak vagyunk.

A múltkori céges buli fenomenálisra sikeredett, reggelig táncoltunk, mulattunk, beszélgettünk. A főnök ötlete volt, hogy kibérel egy selfie boxot is az eseményre a selfiegep.hu-ról. A selfie box egy olyan dobozka, ami érintőképernyővel rendelkezik, és szuper fotókat tud csinálni, ugyanis egy csúcsminőségű tükörreflexes kamerát rejt magában, ezen felül pedig nyomtatásra is alkalmas. Így mint anno a 90′-es évek divatja szerint, mi is egyből a kezünkben foghatjuk a nem sokkal azelőtt “elkattintott” pillanatokat. Az különösen nagyon tetszett mindannyiunknak, hogy egy nagyon színes fal előtt pózolhattunk, így ez már eleve sokat dobott a képen, hát még a vicces kiegészítők! A fiúk parókát húztak (volt ott mindenféle élénk színű és csillogós), mi lányok pedig bajszot tartottunk a szánk fölé. Amikor először odamentünk megnézni a selfie boxot, egy nagyon kedves srác állt a szerkezet mellett – mint kiderült, ő a Selfiegép csapatától van, csak és kizárólag azért, hogy segítsen a gépet kezelni (meg persze ő is telepítette ki a helyszínre). Nekünk elkélt a segítség, mellette ki is faggattam pár dologról. Például hogy hány képet csinálhatunk, van-e esetleg valami limit. Megnyugtatott, hogy nincs, nyugodtan pózolgassunk csak, figyelve, ahogy visszaszámol a gép, mielőtt villan a vaku. Kiderült, hogy a gép 8 óra hosszára van kibérelve, ami azt jelenti, hogy egészen hajnalig – ennek megörültünk, mert az jó sok idő a fotózkodásra. Nagyon meg voltunk elégedve a kinyomtatott fotókkal, szuper volt a képek minősége, a színeket is nagyon jól adta vissza és a beállítások is olyanok voltak, mintha csak egy fotós állt volna a lencse túlsó végén. A főnökünktől egy szuper ötlet volt szerintem, hogy a fotópapírra eleve kért kis extrákat, ugyanis ilyet is lehet a Selfiegépnél. A mi fotóinkra automatikusan rá volt nyomva a konditerem logója, valamint a buli dátuma. Így valóban örök emlék marad ez a sok szép fénykép. Aki esküvőre, ballagásra, szülinapra, évfordulóra szeretné kibérelni a selfie boxot, természetesen tetszőlegesen alakíthatja a feliratokat, kereteket a fotókon, abszolút testre- és személyre szabható. Annyira megtetszett ez az egész, hogy el is gondolkoztam rajta, meglepem öcsémet a 18. szülinapjára egy ilyennel. A fotófalak között is több fajta van, tudtam meg a Selfiegép munkatársától, utána pedig le is lecsekkoltam a honlapjukat, biztos ami biztos. Különféle stílusú hátterek vannak, akad nagyon feltűnő is, mint a miénk volt, emellett vannak romantikusabb feelinget kölcsönzők, például virágos vagy szívecskékkel tarkított változat. Vannak arany mintával futtatott, elegáns, mégis jelentőségteljes fotófalak is.

selfie box

Érdemes megnézni a honlapjukat, ugyanis nem csak a fotófalakról van kép, hanem a Selfiegépről és korábbi rendezvényekről is.