Az utóbbi években nagy rajongója lettem a biciklizésnek. Egy ideig csak egy laza hobbi volt, mára már azonban nem tudok meglenni egy nap tekerés nélkül. Hiányzott az életembe valami, ami szinten tartotta volna az állóképességemet. Ezelőtt egy lépcsőzés is megviselt, mára azonban már a hegyeknek felfelé biciklizem. Ahhoz, hogy az igazán nagy hegyekhez elérhessek, beszereztem egy autós kerékpártartót, ami életem egyik legjobb döntése volt.

Az autofelszerelesek.hu oldalán kerestem thule kerékpártartó vonóhorogra szerelhető változatot, mert azt hallottam, ez egy kiváló márka jó minőségben. Az oldal jó rendezettségének köszönhetően hamar meg tudtam jeleníteni a thule kerékpártartó kínálatot, ami elég széles körű a webshopon. További szűrők segítségével ár, szín, anyag, rögzíthetőség szerint is tudtam keresni a legideálisabb darab megtalálása érdekében. Már ezek alapján okosabban tudtam válogatni, de a terhelhetőség és a szállítható kerékpármennyiség eldöntése adta meg a végső löketet a sikeres vásárlásnak.

A szállítás rendkívül gyors volt, már másnap kaptam az értesítést, hogy a futár átvette a csomagomat. A thule kerékpártartó vonóhorogra való felszerelése rendkívül egyszerű volt. A vezetésben szinte semmilyen nagyobb változást nem érzek, a kerékpárok meg a lehető legstabilabban állnak benne. Hosszútávra nézve is szuper választás volt, mert a tartó nem autóspecifikus, így a kocsim lecserélése esetén is tovább tudom használni. Ugyanez elmondható a biciklikről is, a thule tartó bármely kerékpártípus elszállítására alkalmas. A vonóhorgos típusnál figyeljetek oda a világításra és a rendszámtábla láthatóságára. Ha mindez megvan, nektek is jó utat kívánok, bár az autofelszerelesek.hu jóvoltából biztosan az lesz.