Nagyon szeretek edzésre járni. A legjobban a kollégák társaságában járok el az edzőterembe, magamtól nem annyira vagyok gyakori vendég. Van abban valami magányosan szomorú, amikor az ember egyedül megy le edzeni. Én legalábbis mindig depressziós leszek tőle. Egyáltalán nem vagyok elégedett ugyanis az alakommal, és ha egyedül megyek le az edzőterembe, akkor csak ezen tudok kattogni. Hogy biztos mindenki hülyének néz, miért erőlködöm a nagy súlyokkal a nehéz gépeken, minek trenírozom magam. Eszembe jutott már, hogy esetleg személyi edző segítségét is kérhetném, de nem hiszem, hogy sokat javítana a helyzetemen. Csak még rosszabbul érezném magam, hogy valaki ennyire figyeli minden lépésemet, biztosan nem tudnék teljesíteni ilyen környezetben.

A barátokkal, kollégákkal azonban mindig nagyon jó érzés munka után lemenni edzeni. A jelenlétükben egyáltalán nem vagyok frusztrált, sőt. Úgy érzem, ilyenkor egymást tudjuk erősíteni a kilókkal és saját külalakunkkal kapcsolatos végeláthatatlan harcban. Rengeteget nevetünk egymás előtt, így szinte nem is fájnak annyira a gyakorlatok. Na jó , talán csak a hasizom gyakorlatok, de azok is csak a nevetés miatt.

Na, a ma este az nem egy ilyen barátokkal edzős este volt. Sajnos úgy alakult a napirendünk, hogy mindenki sietett a dolgára, így én sem akartam egyedül lemenni az edzőterembe. Volt egyéb bajom is, ugyanis lakásbiztosítás nézőben voltam épp. Így hát rászántam magam, hogy ezt az estét bizony a lakásbiztosításnak szenteljem. Nem vagyok épp a személyes ügyintézés embere, ezért első körben a neten próbáltam meg keresgélni megfelelő lehetőség után. Számos online lakásbiztosítás kalkulátort kipróbáltam, amíg rá nem akadtam a Pannonsafe oldalára.

A Pannonsafe online lakásbiztosítás kalkulátorában elsősorban az tetszett meg, hogy nagyon egyszerű használni. Néhány kattintás volt csak az egész. Pár kérdés megválaszolása után máris a végeztem a feladattal, és nem volt más teendőm, mint várni az eredményre. Az oldal azt ígérte, hogy a legjobb ajánlatot fogja elém tárni, és az az igazság, hogy abszolút nem csalódtam, amikor megláttam az eredményt. Persze mialatt kitöltöttem a kalkulátor kérdéseit, ezer másik is eszembe jutott. Jó érzés volt megtapasztalni, hogy ezekre a kérdésekre elektronikus úton is kaphatok választ, ráadásul a szakma legjobbjaitól! Az e-mailre a kollégák szinte azonnal válaszoltak – legközelebb még azt is megkockáztatom majd, hogy telefonon felhívjam őket, olyan szívélyes és segítőkész választ kaptam tőlük!

Ettől függetlenül persze nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy a szerződéskötést is intézhetem online. Az előző biztosítómmal nagyon nem voltam megelégedve, és közeleg a határidő, hogy felbontsam a szerződést velük. A Pannonsafe oldalán pedig arról értesültem, hogy ha 30 nappal korábban jelzem feléjük az igényt, és rajtuk keresztül online kötök szerződést, akkor díjmentesen felmondják a szerződést az előző biztosítóval. Így nekem szinte nem is kell kapcsolatba lépnem velük! Mondjuk nem is bánom… ti kivel kötöttetek lakásbiztosítást?