Vannak sportok, melyek csak csapatban űzhetőek, és olyanok is, amik magányosan és csoportosan is. A futás is ilyesmi, hiszen magadban is elmehetsz kocogni, de ha többen vagytok, akkor már csak a támogatásért is megéri többen nekivágni. Persze annak is megvan a maga varázsa, hogy ha nem kell olyan korán indulnod valahová, akkor edzőcipőt és tréninget húzol, aztán bedugod a füledbe a zenét, és uccu neki, mész ameddig bírsz. Ha ugyanezt csapatosan csinálod, akkor persze be kell állni egy olyan tempóra, ami mindenkinek megfelel, sőt, adott esetben akár pihenőket is be kell iktatni, mikor a lassabbakat bevárjátok, de a biztatásért, társas élményért megéri. Nekem is van egy ilyen kis csoportom, akikkel rendszeresen összeszerveződünk futni egyet-egyet, nem csak a környéken, hanem akár túraszerűen is. Ilyenkor akár még információ is gazdát cserélhet, például arról az online póló készítő vállalkozásról is itt szereztem tudomást, ahonnan azóta már egy csomó darabot rendeltem.

Történt egyszer, hogy az egyik alkalommal egy társunk egy vicces, feliratos pólóban jelent meg, mi pedig nagyon jót derültünk rajta. Mindig is tudtuk, hogy remek humorérzékkel van megáldva, de így már a ruházatán is kinyilváníthatta, hogy bizony, ő a poénfelelős. Nekem is mindig tetszettek ezek a rendelhető pólók, de sosem vettem a fáradságot, hogy utánanézzek, honnan is rendelhetnék magamnak. Most viszont itt volt az alkalom, úgyhogy az egyik pihenőnél szépen megkérdeztem tőle, honnan is van. Ő ajánlotta nekem a kedvenc online póló boltját, ahonnan például ezt is rendelte, de a polgári ruhatárában is jó néhány megtalálható, amiket innen szerzett be. Csak javasolni tudta, hogy keressem fel, ah érdekel az ilyesmi, mert szerinte nagyon megbízhatóak és szépen dolgoznak. Egy alkalmas pillanatban fel is véstem a telefonomba a webes elérhetőségüket, és amikor hazaértem, első dolgaim között volt felkeresni és szemügyre venni a kínálatot.

online póló

A LOLMarkt.hu első ránézésre egy szokványos online póló boltnak tűnhet, de annál sokkal több! Amíg más hasonló weboldalakon alig néhány minta közül lehet választani, addig itt rengeteg minta van mindenféle témák és kategóriák közé szétválogatva, sőt, még ünnepekre és jeles alkalmakra is vannak speciális pólóik! Vagyis ha valakit megszeretnénk lepni, vagy éppen lánybúcsúhoz, legénybúcsúhoz keresünk illő viseletet, akkor a lolmarkt.hu-n nagyon érdemes körülnézni. A rengeteg előre elkészített mintán kívül még egyedi pólók rendelésére is van lehetőség, ami további hatalmas előnye az oldalnak. A kiszállítás is problémamentes, futárszolgálattal bárhová el tudják juttatni, úgyhogy nincsenek távolsági akadályok. Engem teljesen elkapott a gépszíj, úgyhogy rögtön az első alkalommal három pólót is rendeltem magamnak online a lolmart.hu-ról. De amikor kihozták, egyáltalán nem bántam, mert gyönyörűek és tökéletesek voltak, azóta is büszkén hordom őket.